10 Βασικοί λόγοι για να ασφαλιστώ σήμερα !!!

2018-06-09

1. Θα έχω ελεύθερη επιλογή γιατρού και Νοσοκομείου έχοντας πρόσβαση σε όλα τα Νοσοκομεία και άρα σε όλες τις τελευταίες καινοτομίες στις εφαρμογές της ιατρικής επιστήμης π.χ ρομποτική χειρουργική.

2. θα έχω αμεσότητα στην αντιμετώπιση του προβλήματος υγείας μου χωρίς ταλαιπωρίες, αναμονές και χωρίς να επηρεάζομαι από τυχόν απεργιακές κινητοποιήσεις γιατρών.

3. Θα έχω τη δυνατότητα να αποκτήσω την σύνταξη που ονειρεύομαι χωρίς να μου την καθορίζει κανένας Κρατικός Φορέας.

4. θα μπορώ να ταξιδέψω ακόμα και στο Εξωτερικό προκειμένου να νοσηλευτώ σε εξειδικευμένο Ιατρικό Κέντρο και να αντιμετωπίσω ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, που ενδεχομένως δεν είναι δυνατό να αντιμετωπιστεί στην χώρα μου, χωρίς να αγχώνομαι καθόλου για τα έξοδα.

5. θα μπορώ να προστατεύω την οικογένειά μου και όλα τα αγαπημένα μου πρόσωπα ανά πάσα στιγμή, ακόμα και όταν εγώ μπορεί να μην είμαι κοντά τους.

6. Θα μπορώ να έχω την δυνατότητα να λαμβάνω κανονικά τον μισθό μου, ακόμα και όταν μπορεί να χρειαστεί να μην εργάζομαι λόγω κάποιας ανικανότητας από ασθένεια ή από ατύχημα.

7. θα μπορώ να πραγματοποιήσω τις ιατρικές μου εξετάσεις πολύ εύκολα, γρήγορα και σε πολύ προνομιακές τιμές σε όποιο Διαγνωστικό Κέντρο επιθυμώ χωρίς να αγχώνομαι για το αν θα μου τις εγκρίνει ή όχι το Κρατικό μου ταμείο και για το πότε θα συμβεί αυτό.

8. Θα μπορώ να καλύψω όλα τα έξοδα για τις σπουδές των παιδιών μου χωρίς να προβληματίζομαι για το πού θα βρω τα χρήματα.

9. Θα μπορώ να δώσω δυναμική στα χρήματά μου αποταμιεύοντάς τα με πολύ καλές ετήσιες αποδόσεις και ταυτόχρονα να τα χρησιμοποιήσω ανά πάσα στιγμή για να καλύψω τρέχουσες έκτακτες ανάγκες μου.

10. θα μπορώ να κοιμάμαι ήσυχος έχοντας εναποθέσει όλες μου τις έγνοιες και τα άγχη στην Ασφαλιστική μου Εταιρεία.

Εσύ ακόμα το σκέφτεσαι ;

Έλενα Παπάζογλου ( Ασφαλιστική Σύμβουλος )