Πώς να μαζέψουμε 1.500 ευρώ τον χρόνο χωρίς να κάνουμε απολύτως τίποτα ... ;

2018-08-28

Θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάτι που αφορά την αποταμίευση και πιστεύω ότι θα σας βοηθήσει να την υλοποιήσετε εύκολα...απλά και χωρίς ιδιαίτερο κόπο !!!

Πιστεύω πολύ στην δύναμη της αποταμίευσης !!! Αν το πιστέψετε και εσείς μπορείτε να το καταφέρετε και να έχετε συγκεντρώσει μέσα σε μόλις ένα έτος το αξιόλογο ποσό των 1.500 ευρώ !!!

Και ξεκινάμε...το στοίχημα των 52 εβδομάδων με τον εαυτό μας !!!

Την Δευτέρα βάζουμε 1€ στην άκρη..την Τρίτη 2 €..την Τετάρτη 3 €..την Πέμπτη 4 €..την Παρασκευή 5 €..το Σάββατο 6 €..την Κυριακή 7 €..

Έτσι στο τέλος της πρώτης κιόλας εβδομάδας καταφέραμε να αποταμιεύσουμε 28 € !!!

Αν τηρήσουμε την προσπάθεια αυτή με συνέπεια και πειθαρχία τότε στο τέλος της 52ής εβδομάδας η αποταμίευσή μας θα έχει εκτοξευτεί στο ποσό των 1.456 € ...!!!

Αναλογιστείτε πόσα χρήματα μπορούμε να συγκεντρώσουμε αν αυτό το εφαρμόζουμε κάθε χρόνο...

Και τώρα που κερδίσαμε το στοίχημα τι κάνουμε με τα χρήματά μας ; Και ας μη ξεχνάμε ότι τα χρήματα αυτά είναι πολύ σημαντικά όχι μόνο γιατί είναι αρκετά αλλά κυρίως γιατί προέρχονται από το υστέρημά μας !!!

Τα αφήνουμε στο σπίτι μας με κίνδυνο να χάσουν την αξία τους λόγω του πληθωρισμού ή ακόμα χειρότερα με τον κίνδυνο να κλαπούν ;

Τα καταθέτουμε στην Τράπεζα με μηδενικό επιτόκιο και χωρίς κανένα κέρδος ;

ή τα τοποθετούμε σε αποταμιευτικό - επενδυτικό ασφαλιστικό πρόγραμμα πετυχαίνοντας έτσι υψηλές ετήσιες αποδόσεις και δίνοντάς τους μεγάλη δυναμική ;

Τα ερωτήματα δικά μου...οι απαντήσεις δικές σας...!!!


Έλενα Παπάζογλου ( Ασφαλιστική & Επενδυτική Σύμβουλος )